1st of August (Södertuna)

by måndag, augusti 1, 2016

(English below) Den första augusti är en speciell dag för mig, det var nämligen den dagen jag träffade M första gången (sanning med en viss modifikation). På vår årsdag tre år senare gick han ned på knä och friade ♥  Så ni kan ju förstå varför just första augusti har blivit en speciell dag i våra liv. Och speciella dagar måste firas! Därför är jag och M just nu på väg mot Södertuna Slott för att njuta av en härlig ”weekend mitt i veckan” med god mat och lyxigt spa! Det ska bli så skönt att komma bort ett par dagar och bara skämma bort sig själv, och varandra.  Jag tror vi börjar med en mysig champagne- och jordgubbspicknick!

Vad brukar du göra för att skämma bort dig själv?

 

ENGLISH: First of August is a very special day to me, this was the day I first met my beloved M. On our anniversary three years later he went down on his knees and proposed ♥ So you can understand why the first of August has become a special day in our lives. And special days needs to be celebrated! Therefore, me and M are heading toward Södertuna Castle at the moment to enjoy a lovely ”weekend in the middle of the week” with good food and luxurious spa! It will be great to get away from the city for a few days and just spoil yourself, and each other. I think we will start with a cozy champagne and strawberry picnic!

What do you usually do to spoil yourself?

3 Responses
 • Träningsblogga - Ida
  augusti 1, 2016

  Härligt! Aldrig någon ångest när juli tar slut med andra ord! 🙂

 • Sandra
  augusti 1, 2016

  Det låter helt så himla trevligt!! Kul att ni passar på att fira! 😀

 • Sandra
  augusti 1, 2016

  Det låter så himla trevligt! Kul att ni passar på att fira! 😀

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.