Inspirational Thursday: Healthcreator

by torsdag, juli 28, 2016

(English below) Jag gillar att sprida glädje och inspiration och förra veckans inlägg om Annie från Vegokäk fick mycket positiv feedback. Därför tänkte jag fortsätta med min torsdagsinspiration och berätta om olika personer som inspirerar mig.

HEALTHCREATOR_IMAGE_5

 

Denna vecka hoppas jag att ni kan få inspireras av en av de allra första personer som jag hittade via min matblogg, Yvonne Hedberg. Hon driver den fantastiska bloggen Healthcreator. Yvonne vill inspirera till hälsa och välmående genom bra kost, träning och positivt tänkande. En mer driven och kreativ tjej får man leta efter, allt hon gör får mig att tappa hakan! Det märks att det ligger mycket kreativitet bakom allt arbete hon gör, såna där små detaljer som visar hur duktig hon är. Om du inte redan gjort det, ta dig tiden att klicka in hos Yvonne på hennes blogg Healthcreator och Instagram.

healthcreator saffranskaka

ENGLISH: You already know I like to spread joy and inspiration. And because last week’s post about Annie from Vegokäk received very positive feedback I figured I would continue this inspirational Thursdays and talk about different people who inspire me.

This week, I hope you will get some inspiration from one of the very first people I found via my food blog, Yvonne Hedberg. She runs the fantastic blog HealthCreator. She wants to inspire to health and wellness through good nutrition, exercise and positive thinking. You’ll have to look hard before you find a more driven and creative girl, everything she does makes my yaw drop! It is obvious that there is a lot of creativity behind all the work she does, you know those kinds of small details that shows how talented she is. So if you haven’t already done so, take the time to check out Yvonne on her blog Health Creator and Instagram.

healthcreator_logga

 

5 Responses
 • Sara
  juli 28, 2016

  Bra tips 🙂

 • Netti Starby
  juli 28, 2016

  Vilket bra tips 😀 Kram

 • Ronja Helgesson
  juli 28, 2016

  Sv: Visst! Älskar dom. Super fin blogg du har! =)

 • Yvonne
  juli 28, 2016

  Gulle du!! Jag tycker att du har världens snyggaste blogg!! 🙂 Du inspirerar mig jättemycket också ska du veta! 🙂 kram på dig och ha en fin dag!!

 • Lovisa
  juli 28, 2016

  Åh, det är alltid så kul med bloggtips! Har inte hört talas om Healthcreator tidigare så ska genast spana in!

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.