Krämig kokosgrädde

by söndag, juli 26, 2015

Om det är någonting som är himla gott så är det ju grädde! Men om man nu av olika anledningar inte äter mjölkprodukter så finns det något som nästan är ännu bättre – kokosgrädde! Det är dessutom lika lätta att göra som vanlig grädde, allt du behöver att en förpackning med kokosmjölk och ett kylskåp.

Genom att vispa kokosfettet (utan vatten) så får man en riktigt krämig grädde med en god smak av kokos. Det lättaste sättet att separera fettet från vattnet är om man förvarar kokosmjölken i kylskåpet innan, då kylan gör jobbet. Sedan är det bara att hälla bort vattnet (spara gärna och använd i smoothies eller liknande) och vispa kokosfettet tills det blir fluffigt. Vill man kan man smaksätta med lite vanilj eller honung, men det är inte nödvändigt.

Hoppas det smakar!

 

1 Response

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.