Made By Marys Gröna Frukost - 40 Ljuvligt Goda Recept

Made By Marys Gröna Frukost - 40 Ljuvligt Goda Recept

Made By Marys Gröna Frukost - 40 Ljuvligt Goda Recept
65 SEK
Mer Info!

Made by Mary är en av Sveriges populäraste matbloggare. Hennes läckra vegetariska och veganska recept har fått matälskare på fall världen över. I denna kokbok har hon tagit fram nytänkande gröna frukostar både för stressiga vardagsmorgnar och lata helgbruncher.

Här presenteras nya favoriter som våffelwraps, matchalatte och nana ice cream, varvat med klassiker i ny tappning, såsom frukostmilkshake, smoothiebowls och miniscones.

Låt dig inspireras av de ljuva bilderna och skapa dina egna frukoststunder som en bra start på dagen!

Recension från BTJ, Erika Storme Martinger: Maria Strömberg Bååth har en matblogg där hon kombinerar vegetariska och veganska recept med vackra fotografier. I denna snygga bok om frukostar levererar hon 40 fina recept på mat och dryck som kan förgylla en morgon. Vegetarisk och vegansk mat kan fortfarande dras med en tråkstämpel, så är ingalunda fallet här. Variationen på smaker är stor och allt som visas på bilderna är vackert för ögat. Följer man receptet på chailatte får man smaka på något helt annat än de pulverbaserade drycker som säljs under samma namn på café. Eller vad sägs om chokladgranola med chokladrostat bovete som omväxling till butikens flingor. Made by Marys gröna frukost är en trevlig bok med ovanliga recept, såsom röbetshummus eller kryddig paprikaröra med solrosfrön som pålägg. Nya varianter på frukostens standardingredienser, till exempel bananbrödet som tar till vara på övermogna bananer. Fotografierna av författaren är värda stort beröm, de är vackra och ger lust att prova recepten.