Varma & Kryddiga Smoothies - Värmande Vitaminbomber

Varma & Kryddiga Smoothies - Värmande Vitaminbomber

Varma & Kryddiga Smoothies - Värmande Vitaminbomber
190 SEK
Mer Info!

Årets bästa bok om alkoholfria drycker!

En varm och kryddig smoothie är perfekt som kroppsvärmare och innehåller dessutom massor av vitaminer och andra nyttigheter som håller förkylningar på avstånd och stärker immunförsvaret.

En het äppel- & Kanelsmoothie eller varm havremocca gör gott när det är ruggigt och kallt ute, och att bjuda familj och vänner på en värmande pepparkakssmoothie uppskattas garanterat. För vintersportare och äventyrare är det klokt att ha termosen laddad med en varm, energirik och mättande bärsmoothie.

Boken innehåller ett trettiotal varma & kryddiga recept, indelade i tre huvudgrupper:

- Varma

- Kryddiga & lätta

- Krämiga, mättande & fylliga

Gourmand Awards har utsett denna till årets bästa bok med alkoholfria drycker i Sverige, i och med det är den nominerad till att tävla i finalen om titeln Best in the World, finalen går av stapeln våren 2020.

Eliq Maranik har skrivit ett flertal storsäljande mat- och dryckesböcker som är översatta till ett tiotal språk och finns utgivna i närmare trettio länder. Många av hennes böcker har fått pris, både i Sverige och utomlands, senast hennes bok "Smoothiebibeln" som vann guld i den internationella tävlingen Gourmand Cookbook Awards 2019.