Rabatt på matkasse från City Gross

by måndag, januari 9, 2017

Att få tiden att räcka till är ett ständigt pussel för mig (och många andra).

Hur ska man hinna med att laga bra mat varje dag? När man jobbar, pluggar, tränar, planerar bröllop och åker till stallet varje dag är det tyvärr lätt att börja slarva med maten, vilket jag tycker är jättetråkigt. Som ni redan vet är hälsa ett av mina största intressen och mat är en viktig del av mitt liv. Jag vet också att min kropp mår mycket bättre när den får bra näring, därför uppskattar jag allt som kan underlätta bra och hälsosam mat i vardagen.

För några år sedan fanns det knappt några vegetariska färdigrätter att köpa i dagligvaruhandeln och att köpa hem en färdig matkasse med tillhörande recept kunde man bara drömma om. I dag finns det däremot ett stort utbud av såväl färdigrätter och matkassar som är vegetariska. Äntligen kan vi som äter ”specialkost” också få njuta av livets bekvämligheter!

Tillsammans med Rabble får du därför 200kr rabatt på första matkassen hos City Gross! Rabble är ett företag som erbjuder massor av olika typer av rabattkoder både via deras hemsida och i deras app som du hittar här!

City Gross har flera olika matkassar (glutenfria, laktosfria, för barn etc), de har en matkasse som passar alla. Men jag är ju såklart intresserad av deras vegetariska matkasse! Alla deras matkassar innehåller färska råvaror med hög kvalité, och recepten är både goda och enkla att laga. Ett av mina favoritrecept från den vegetariska matkassen är deras bönbiffar med rostad sötpotatis och slaw! Så himla  gott, en perfekt rätt för mig!

Bönbiffar med rostad sötpotatis och slaw

Ingredienser:
2 st morötter
250 g sojabönor
100 g solroskärnor
1 burk majs
2 krm salt
3 krm peppar
1 tsk basilika
1 tsk oregano
4 msk mjöl
1 st gul lök
0,25 st vitlök

Gör så här:
Skala och riv morötterna grovt. Lägg i en skål/mixer och rör i sojabönorna. Mixa och häll sedan i solroskärnor och majs. Smaka av med salt, peppar, basilika och oregano. Blanda i mjöl. Skala och riv i lök och vitlök. Stek biffar i lite olja.

Två andra favoriter är majsplättarna med avokadokräm och bönsalsa, samt en sötsyrlig pasta med äpple och gurksallad! Hur gott som helst!

Så om du funderar på att testa en matkasse kan jag varmt rekommendera dig att kika in på Rabbles hemsida och ta del av deras ”prova på erbjudande”. Med City Gross matkasse kan du spara både dyrbar tid och pengar! Perfekt om du, precis som jag, behöver lite hjälp att få tiden att räcka till i vardagshetsen!

No tags 0 Comments 0

No Comments Yet.

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.