Sunday feelings (och råpressad äppeljuice)

by söndag, augusti 28, 2016

(English below)

God kväll och hoppas ni har haft en riktigt fin vecka!

Jag har märkt att tiden går väldigt fort när man har fullt upp, hela veckan har bara swishat förbi! Och fortare kommer det att gå, imorgon börjar nämligen skolan igen efter ett skönt sommarlov. Det kommer att bli tufft, men samtidigt väldigt roligt! Nu till hösten kommer vi att läsa fysiologi och anatomi samtidigt som fysisk aktivitet, riktigt intressanta ämnen båda två!

theveganista

next time you think of beautiful things don’t forget to count yourself in

Eftersom det här är sista helgen på länge som jag är ledig har jag passat på att njuta med massa god mat, bra träning och långa promenader. Jag har också varit ute hos mamma och plockat med mig massa äpplen hem. Vilket otroligt äppel-år det verkar vara, fallfrukt överallt! Perfekt att göra massa råpressad äppeljuice på, bara ned i maskinen och sedan är det klart!

raw apple juice råpressad äppeljuice

English: I have noticed that time flies when you’re busy, this week just flew by in what seems to be a second! And faster it will go, tomorrow school starts again after a nice summer holiday. It will be tough and fun at the same time! This semester I will study physiology and anatomy together with physical activity, really interesting topics both of them!

I hope you are having a wonderful Sunday!

Since this is the last weekend in a long time that I’m not already fully booked, I took the opportunity to enjoy it with a lot of good food, good exercise and long morning walks. I also visited my mom and got loads of apples with me back home. It is an incredible apple-year this year, there is fallen fruit everywhere! Perfect to do raw squeezed apple juice on! Just get the apples down the juice extractor, and enjoy!

5 Responses
 • Linda
  augusti 31, 2016

  Mmm ser ju väldigt gott ut!!!
  Svar: hihi tack snälla, blir alltid så fint ljus när de röda bodarna speglar sig i vattnet på nått sätt!

 • Hena Tayeb
  september 6, 2016

  sounds like an interesting semester.

 • N
  september 11, 2016

  Låter gott 😀

 • Annie - lättlagat vegokäk
  september 29, 2016

  Äpplen är ju typ DET godaste jag vet. Älskar den här tiden på året! Jag trycker i mig typ tre om dagen.

 • Danielle
  oktober 13, 2016

  Your juice looks so delicious and healthy! Great job!!!

  Danielle | http://www.FollowMyGut.com <3

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.