Intervju Veganboxen

by söndag, augusti 14, 2016

(English below) En av mina favoritinspiratörer Sofia von Porat (som bland annat driver Veganboxen) gjorde tidigare i somras en intervju med mig som sedan publicerades i veganboxens sommarnummer! Så himla roligt tycker jag! Nedan ser ni en liten sneak peak av intervjun!

veganboxen intervju veganista

För er som inte har koll på veganboxen så är det den perfekta boxen om man vill upptäcka nya och djurvänliga produkter. Det kommer en ny box varje månad och jag ska testa min första box i September och jag är så spänd på vilka produkter som kommer vara med! Sofia väljer själv ut alla produkterna i varje box, vilket jag tycker känns jättebra!

English: One of my favorite sources of inspiration Sofia von Porat, who runs the trending vegan box made an interview with me earlier this summer and then published in their summer edition magazine! Above you can see a sneak peak of the interview, however it’s in Swedish so you probably won’t understand it, ha ha!

For those of you who doesn’t know what the veganbox is I can tell you that it is the perfect box if you want to discover new and animal-friendly products. There is a new box every month being delivered to you and I’ll try my first one in September, so excited to see what the products will be! Sofia her self chooses all the products in each box, which I think is great!

2 Responses

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.