Inspirational Thursday: Vibrant Food Stories

by torsdag, augusti 11, 2016

(English below) En hel månad med torsdagsinspiration har gått och vad roligt det har varit! Att få se sina favoritbloggar bli så där lite extra glada över min uppskattning får även mig att bli jätteglad! Vet du någon som borde uppmärksammas lite extra? Hojta till, det är bara roligt med ännu mer inspiration från er!

 

Sylwia from Vibrant Food Stories

 

På ovan bild ser ni världens gulligaste och grymmaste tjej Sylwia! Hennes fantasi tar aldrig slut och man slutar aldrig förvånas över de rätter hon lagar. Det är allt från middag till efterrätter, men alltid lika goda och hälsosamma, precis i min smak! Hon tror precis som jag att maten vi äter har en stor påverkan på vår hälsa och att det därför är viktigt att vi tänker på vad vi stoppar i oss. Jag har dessutom haft lyxen att få träffa denna fantastiska tjej, hon bor nämligen i mina kvarter och jag hoppas verkligen vi får chansen att ses snart igen! Om ni inte redan följer Sylwia tycker jag ni ska kika in på hennes blogg Vibrant Food Stories och instagram!

 

Radish-mozarella-caprese-with-pestou-1-1000-1

 

ENGLISH: One month of Thursday inspiration has passed and how much fun it has been! To see your favorite blogs become happy and excited from my small appreciation here also makes me very happy! Do you know anybody who should be recognized? Please let me know, it’s just fun getting more inspiration from you!

Above you can see the cutest and coolest girl Sylwia! Her creativity never ends and she never stops surprising you with all the dishes she does. She makes everything from dinner to dessert, but always tasty and healthy, just the way I like it! Just like me she believes that the food we eat has a big impact on our health and therefore it is important to think about what we eat. I have also had the luxury to meet this amazing girl, she lives just in my neighborhood and I really hope we get the chance to meet again soon! If you do not already follow Sylwia I think you should check out her blog Vibrant Food Stories and instagram!

6 Responses
 • Sylwia | Vibrant Food Stories
  augusti 11, 2016

  Åh Finis! Så snällt skrivet om mig 🙂 Du är en grym receptkreatör och inspiration för oss alla!! Hoppas på att ses nästa vecka!! Puss och kram <3

  • Catrin
   augusti 18, 2016

   Tack detsamma gulle! Ja, vi ses snart! Puss och kram!

 • Keith Haney
  augusti 11, 2016

  This all looks amazing. Worth looking into. I love to try new dishes.

 • moa
  augusti 11, 2016

  altså wow, er mat som ni båda lagar ser helt underbara ut. jo maten vi stoppar i oss MÅSTE vara en stor anledning till våran hälsa. kramis finis

 • Ty
  augusti 11, 2016

  Your page is amazing. 🙂 I can’t wait to try one of these delicious looking vegan meals.

 • Sandra
  augusti 12, 2016

  Jättebra tips! Ska in och kika!

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.