Nutella Pancakes (pannkakor)

by söndag, augusti 7, 2016

(English below) God morgon och hoppas ni har haft en härlig start på söndagen!

Det är min sista semesterdag, vilket alltid medför lite blandade känslor. Det är skönt att komma tillbaka till vardagen men samtidigt vill man ju alltid ha lite mer ledigt!

Jag börjar min söndag med typ världens godaste variant av pannkakor, nämligen Nutella pannkakor med banan och jordgubbar! Denna variant är både socker- och glutenfri, vilket gör den mycket hälsosammare. För att göra dessa behöver du endast lite bananer, jordgubbar, pannkakor och Nutella. Börja med att bre ett lager av nutella på pannkakan. Rulla sedan pannkakan runt en banan. Dela i mindre bitar och toppa med jordgubbar, ät sedan och njut!

Nutella pannkakor-banana-pancake

 

English: Good morning! I hope you had a great start this Sunday!

It is my last day of holiday, which always brings some mixed feelings. It’s nice to get back to my everyday life but I also want to have a little more time off!

I started my Sunday with the world’s tastiest pancakes, my homemade Nutella pancakes with banana and strawberries! These are free from both sugar and gluten, which makes them healthier. To make these pancake rolls, you only need some bananas, strawberries, pancakes and Nutella. Start by adding a layer of nutella on the pancake. Then roll the pancake around a banana and split into smaller pieces. Top with strawberries, then eat and enjoy!

Nutella and banana pancakes topped with strawberries. Vegan, healthy and yummy from theVeganista.se

2 Responses

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.