Happy Pride Stockholm (Rainbow Chia)

by lördag, juli 30, 2016

(English below) Idag är jag på bröllop hela dagen med två fantastiskt fina människor, det kommer bli en dag full av kärlek! ♥ Förutom att mina vänner kommer bli man och fru så är det också den stora Pride paraden idag i Stockholm, något jag tyvärr missar. Men lika glad för det är jag och passar istället på att visa denna fina regnbågs-chia jag har gjort! Fem härliga lager av chiapudding med smak av jordgubb, morot, apelsin, spenat och blåbär!

Pride-chia-pudding

ENGLISH: Today is a big day for two amazing people in my life, they are getting married and this day will be a day full of love! ♥ Apart from my friends becoming husband and wife, this is also the day of the Pride parade in Stockholm, unfortunately something I will miss. But I am still happy and instead I would love to share this nice rainbow-chia with you! Five lovely layers of chiapudding with flavors of strawberry, carrot, orange, spinach and blueberries!

2 Responses

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.