Inspirational Thursday: Vegokäk

by torsdag, juli 21, 2016

(English below) Att sprida glädje och inspiration är något jag värderar högt. Ofta kan några små enkla ord göra någons dag. När man ger någon en komplimang och ser leendet spridas över deras ansikten är ovärderligt. Därför tänkte jag dela med mig och tipsa om bloggare som inspirerar mig, och jag hoppas att även du ska bli inspirerad!

Inspiration - Annie from Vegokäk

 

En av mina stora inspirationer är Annie Månsson som driver bloggen Vegokäk. Hon beskriver sig själv som en 25-årig matälskande student och det märks verkligen att hon lagar maten med kärlek. Alla hennes rätter får det att vattnas i munnen, samtidigt som att det hon gör faktiskt är väldigt lättlagat. Man behöver verkligen inte ha några speciella ingredienser hemma i köket för att laga några av hennes goda kreationer. Så om du inte redan gjort det kika in och följ Annie på hennes blogg Vegokäk och Instagram med samma namn.

 

Annies Risotto med "Parmensan" gjord på miso

Annies Risotto med ”Parmensan” gjord på miso

ENGLISH: Spreading joy and inspiration is something I value highly. Often, a few simple words can make someone’s day. When you give someone a compliment and you can see the smile spreading over their faces, it’s priceless. Therefore I thought I would share some of my favourite bloggers who inspire me, and hope that you will be inspired as well!

One of my biggest inspirations is Annie Månsson who runs the blog Vegokäk. She describes herself as a 25-year food-loving student and you can really tell that she cooks her food with love. All her dishes makes your mouth watering, but still everything is actually very easy to make. You don’t really need any special ingredients in your kitchen for succeeding any of her tasty creations. So if you haven’t already checked Annie out, please follow her blog Vegokäk and Instagram with the same name.

cropped-cropped-web

 

5 Responses
 • Sara
  juli 21, 2016

  Vad kul! Tack för tipset, ska kolla in hennes blogg 🙂

 • Linda
  juli 21, 2016

  Men åh! Aldrig fel med lite nya tisp;)
  Svar: Massa roligt, kostar 99:- och så himla värt,testa får man i Testagram boxen!

 • Åsa
  juli 23, 2016

  Jag älskar bloggkärlek. Man både ger och får 🙂

 • Alexandra
  juli 27, 2016

  Storgillar den bloggen! Så himla mycket fint och gott, har recept på potatisrösti jag ska testa som jag hittat där 🙂

 • Annie - lättlagat vegokäk
  augusti 8, 2016

  Åh alltså jag skrev aldrig och tackade! Som du kanske vet så ligger jag lågt med min internetaktivitet just nu. Men stort tack för den här kärleken! Jag tycker att du gör grymt bra saker och tänkte höra med dig om du vill ställa upp på en intervju i min blogg i september? Jag kör ju veganmånad då och tänkte intervjua några olika veganer som jag tycker är inspirerande 🙂

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.