Vanbrosimningen (Open water)

by tisdag, juli 19, 2016

(English below) Tänk att det redan gått en vecka sedan jag var i Vansbro och simmade första etappen av tjejklassikern! Jag är sjukt nöjd med både min och mina kompisars insats. Jag lyckades ta mig i mål på under en halvtimme vilket jag aldrig trodde att jag skulle klara av! Men resultatet visar på 27.05 minuter!

Som ovan simmare är det väldigt annorlunda att simma i kolsvart öppet vatten med flera hundra andra samtidigt. Det är fötter och händer överallt och man lyckas få ett antal kallsupar under loppets gång, men man är så glad när man går i mål och inser att: Fasen vad bra jag är!

Nu är det dags att ladda om inför nästa etapp: Lidingöloppet. Ni som följer mig vet att jag redan påbörjat mitt 10 veckors löparschema, på grund av förkylningen har jag tagit en veckas paus. Men jag kör för fullt snart igen!

Vanbrosimmet veganista open water

3 happy girls after 1 km swimming in open water

ENGLISH: I can’t believe it has already been a week since I was in Vansbro and swam the first part of the ”Swedish classic”! I’m so proud over my own and my friends’ effort. I completed the race under half an hour, something I never thought would be possible! But the results says 27.05 minutes! 

As a novice swimmer it is very strange swimming in open water with several hundred others at the same time. It is feets and hands everywhere and you manage to get a number of involuntary gulp of waters during the race, but once finished you feel so happy and you realize how damn good you are!

Now it’s time to recharge for the next part: Lidingöloppet (running). Those of you who follow me already know that I have started my 10 week running program, but because of the cold I have taken a pause this week. But I’ll run at full speed again shortly!

2 Responses
  • Subhadrika Sen
    juli 20, 2016

    I think its a great initiative that you took to challenge yourself to swimming . Its not easy (even if it might look or sound) and definitely not something every other person would have the courage to undertake. So, Kudos for you. 🙂

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.