Love my new wet suit!

by onsdag, juni 22, 2016

Helt sjukt vad tiden går! Snart är det bara 2 veckor kvar till Vansbrosimmet och första etappen av tjejklassikern!

Temperaturen i Västerdalälven är just nu 15.6 grader, det kunde såklart varit värre men 15 grader är ändå bra kallt! Jag har stått i valet och kvalet mellan våtdräkt, inte våtdräkt, kortärmad, långärmad osv osv.. Jag testade först en billig kortärmad variant men efter 30 minuters simning hade jag stora skavsår. Det var bara att lämna tillbaka och inse att jag kanske måste lägga lite pengar på att få en våtdräkt som sitter bra.

Efter mycket letande fram och tillbaka hittade jag en lång variant på Stadium, den är både snygg och sitter som en smäck! Eller vad säger ni?! Så igår gjorde jag en premiärtur på Ängbybadet! Vilken skillnad det är på att simma i havet jämfört med i en inomhusbassäng.. Sjukt mycket läskigare/jobbigare, så ska nog försöka hinna dit en gång till innan det är dags för loppet för att lugna mina nerver lite!


ENG: Time flies, its only 2 weeks left until ”Vansbrosimmet” (Swedish open water swim race). The temperature in the water is at the moment 15.6 celsius degrees, which is really cold! Luckily I’ve just found the perfect wet suit! It looks good and fits perfectly! I went to the beach the other day to try it, and even though its a big difference between swimming in a pool and out in open water it went quite well. But I still need some practice before the race, just to calm my nerves.. 🙂 

No tags 5 Comments 1
5 Responses
 • Charlotte Uleskog
  juni 25, 2016

  Lycka till på Vansbro! 🙂 Tycker det är så snyggt med våtdräkt alltså! 🙂

  • Catrin
   juli 9, 2016

   Tack vad gullig du är!! Haha, visst är det snyggt?! 🙂

 • Linda-Mamma till Alfred
  juni 25, 2016

  Shit vad grym du är! Stort lycka till!
  Svar: Du får ett mail alldeles snart;) Hoppas du vill komma;)

 • Annie - lättlagat vegokäk
  juni 26, 2016

  Jag är sååå rackarns impad av dig som ska köra vansbrosimmet! Och ja – dräkten sitter verkligen som en smäck 😀

  • Catrin
   juli 9, 2016

   Åh tack snälla Annie, vad gullig du är!!

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.