35 dagar kvar och träningsdags!

by fredag, juni 10, 2016

English below… Ja, nu är det verkligen hög tid att komma tillbaka ordentligt till träningen. Under de senaste månaderna med tenta efter tenta har träningen tyvärr hamnat i andra hand, tiden har verkligen inte räckt till. Men nu är det bara 35 dagar kvar till min första etapp på tjejklassikern nämligen Vansbrosimmet! Det ska bli så himla spännande, jag har i princip aldrig simmat på öppet vatten tidigare, eller rättare sagt: jag har knappt simmat över huvudtaget sedan man gick i mellanstadiet och skulle klara 200 meter på någon idrottslektion, haha. 

huvudsta_web_1

Jag passade i alla fall på att testa att simma utomhus i bassäng i helgen, det var så himla skönt väder och trots att det var ganska tidigt på morgonen blev det riktigt varmt att simma de 1500 meterna. Men det kändes väldigt bra efteråt, min längsta sträcka hittills! Nu har jag lagt upp ett träningsschema och ett mål på 20 km simning innan Vansbrosimmet, så runt 4-5 km i veckan hoppas jag komma upp i! Det är lätt att mäta distanserna i bassäng, men jag måste ju testa att simma lite på öppet vatten också, då blir det svårare att veta hur långt det blir, men jag får helt enkelt lita på klockan då!


ENG: During these past couple on month I have been so busy studying for the final exams, and unfortunately my workouts have had very low priority. But now its time to change that! Its only 35 days left to Vansbrosimmet and I have put up a new workout schedule and a goal to complete 20 km before the race. That should be appox. 4-5 km per week in total, should be fine!  Just need to practice outside the pool a few times to get the feeling of swimming on open water.. 

Take care and stayed tuned, tomorrow a new delicious recipe will follow! 

No tags 2 Comments 0
2 Responses

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.