Kristianopel 2015

by onsdag, januari 27, 2016

I somras åkte jag och min sambo på en roadtrip längs med östkusten ned till Skåne. Den mysigaste ”staden” av alla ställen vi såg måste ändå vara Kristianopel! Ett litet samhälle precis vid vattnet i Blekinge, med gamla små trähus och mysiga caféer och småbutiker. Kristianopel var Nordens första renässansstad, och har en 3 km lång stadsmur som man kan vandra på. Men mysigast av allt var nog alla söta kossor som stod vid vattnet i kvällssolen, tänk om alla kossor kunde få ha det såhär bra jämt! 

cow

cow2

swedish-cow

1 Response
  • healthcreator.se
    januari 28, 2016

    Vilka vackra bilder på de fina kossorna! Man ser att de mår bra!! 🙂

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.