
God morgon!
Gårdagens kväll spenderades mellan pluggböcker och matlagning. Mitt i allt pluggande kände jag att jag behövde en paus och passade därför på att laga lite middag och matlådor för veckan. Något som är både lätt och gott är wokade grönsaker! Det går att variera med en mängd olika ingredienserna, så det är lätt att anpassa efter sin egen smak! 🙂
Asiatisk grönsakswok
{ PORTIONER: 4 / TIDSÅTGÅNG: 30 MINUTER }
INGREDIENSER:
Svarta bönor
Sockerärtor
Morot
Cashewnötter
Röd paprika
Purjolök
Vitlök
Chili
Ingefära
Vitvinsvinäger
Soya
GÖR SÅ HÄR:
Skölj, skala och dela alla grönsaker i valfri storlek och form.
Stek i olja tillsammans med vitlök, chili, ingefära. När det fått steka en stund kan du hälla på soya/vitvinsvinäger.
Servera med ris eller nudlar och toppa med lite sesamfrön!
healthcreator.se
januari 21, 2016Guu vad gott och fräsch! Och vilka fina bilder du tar! Detta recept måste provas framöver!! 🙂
Tina
januari 27, 2016Hej!
Här hittar man massor med inspiration, härlig fräsch mat i en jätte fin blogg :))