Matiga crepes!

by tisdag, januari 5, 2016

Alltså pannkakor/crepes är ju alltid så himla gott! Tyvärr blir man mätt ganska fort, och mättnaden håller inte längre än någon timme. Jag valde därför att göra en lite matigare variant, både supergod och fullproppad med nyttigheter!

Matiga crepes/pannkakor
{ PORTIONER: 4 st / TIDSÅTGÅNG: 30 MINUTER }

INGREDIENSER:
2 linfröägg
2.5 dl valfri växtmjölk
0.5 dl bovetemjöl
0.5 dl quinoamjöl
Salt

FYLLNING:
Oatlys ”på mackan”, spenat och ruccola

GÖR SÅ HÄR:
Blanda linfröägg, mjöl, mjölk och salt till en slät smet. Stek som pannkakor på medelhög värme.
Fyll pannkakorna med ”på mackan”, spenat och ruccola. Rulla ihop och lägg in i ugnen (200c) i cirka 5-10 minuter.

1 Response
  • Yvonne
    januari 7, 2016

    Låter jättegott!! 🙂

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *